Forums » News and Announcements

I en Premier League sidste weekend var Liverpool

  • June 27, 2018 2:52 PM +0430

    I en Premier League sidste weekend var Liverpool hjemme med en 3: 0 sejr over Huddersfield Town,Fodboldtrøjer men Liverpool fans var ikke tilfredse. Nogle fans kan simpelthen ikke bære eller slukke for at vise utilfredsstillende tilstand.

    Liverpools seneste spil er i dårlig form. Kampen var den første sejr af deres næsten fire runder af Premier League. Fansen på Anfield Stadium var ikke begejstrede under kampen. Selv efter kampen er forbi, vil der være Liverpool fans booing. “Hvis man kun ser på fansens præstationer, ved du virkelig ikke hvilken side der vinder,” sagde medierne. “Mens Liverpool manager Jürgen Klopp opfordrer fansne til at fortsætte med at støtte holdet og fortsæt med at for at juble for holdet!” Frustrationen af ​​fansen får mig til at føle sig beklagelig, at det vil skade Liverpools spillere når de siger ‘du er ikke god nok’, Trøjer hvilket vil medføre problemer. ”

    Selv modstanderens leder sagde: “I de sidste tre år er jeg kommet til dette stadion mange gange, men jeg har aldrig været opmærksom på, at Anfield Stadium bliver så stille.” “Det er klart, at Liverpool-fans udtrykker deres utilfredshed på denne måde, og hvis Liverpool-holdet ikke reagerer stærkt, kan det være mere akavet.” Håber Liverpool hold kan genoplive. Selvfølgelig vil vores hjemmeside også opdatere de seneste dynamiske nyheder, og i den del af vil der være en række rabatter,Billige Fodboldtrøjer der tjener flertallet af fans. Klik på linket for at se mere.