Forums » News and Announcements

I gårdagens mesterskab League H

  • June 27, 2018 2:52 PM +0430

    I gårdagens mesterskab League H-gruppens kamp havde oprindeligt håbet om at kunne vinde sejren i hjemmet Borussia Dortmund, men blev Apoel ved et uheld i chase. Fans bærer,Billige Fodboldtrøjer på stadion alle føler medlidenhed. Efter 4 kampe får Borussia Dortmund kun 2 point, i Champions League-situationen meget uheldig.

    Borussia Dortmund denne sæson i champions League spiller meget dårligt, Borussia Dortmund fik kun 2 point, idet han stod på fordel af netto vinder bold, rangeret i gruppens tredje. Næste runde af Champions League-kampen, Borussia Dortmund, vil være hjemme mod Tottenham Hotspur, som direkte vil afgøre, om de kan fortsætte med at blive i Champions League Arena. Borussia Dortmund kun vinde kan have håb. I de fleste fans har Borussia Dortmund forberedt Europa League. Men i virkeligheden ønsker Borussia Dortmund at slå Europa League, også ikke let. Hvis Borussia Dortmund stadig er i dårlig stand, vil det være svært for dem at kvalificere sig til Europa League’s løb. Selvfølgelig er de seneste nyheder også tilgængelige på vores hjemmeside,Trøjer og vi vil give fans de nyeste fodboldtrøjer. Ser frem til din opmærksomhed.

    I dette spil fodbold blev Borussia Dortmund layout 433 af formationen, og stræber efter at vinde. af tilhængere er også på sidelinjen jubler for holdet! Kampprocessen er også i overensstemmelse med Borussia Dortmunds forventning, de første 29 minutter, Kagawa Shinji bidrog til den udsøgte assists, Raphaël Guerreiro fortsætter med målresultatet, scoren 1-0, Borussia Dortmund fører midlertidigt. Borussia Dortmund benyttede imidlertid ikke muligheden for at udvide scoren, i de første 51 minutter spillede APOEL et kontraangreb af modstanderen af ​​boldspiller Potter i straffesparkskonkurrencen, scorede 1-1 udligningen. Selvom Borussia Dortmund i resten af ​​tiden lancerer et all-out angreb, men desværre, om det er Plisic eller Aubameyang, har ikke været i stand til at forstå chancen for at score.Fodboldtrøjer Endelig er Borussia Dortmund hjemme hos Apoel Chase i et slips.