Forums » Support

Adidas Superstar Korting

 • March 25, 2022 1:05 PM +0430

  [Image: hw084.jpg]

  Met wortels die teruggaan tot de jaren '70, arriveerde de Adidas Superstar Goedkoop voor het eerst op het basketbalveld als een opvallende stijl in die tijd, het best te herkennen aan zijn shell-toe en leren bovenwerk. Bijna een halve eeuw later zet de Three Stripes deze rebelse geest voort en beslaat twee paar Adidas Superstar Korting in verfspatten, waarbij elk paar een andere esthetiek uitstraalt.

  Spatten van primaire kleuren en een vleugje donkergroen worden gebruikt door het hele lichaam van de witte paren, inclusief de tong. De Jackson Pollock-achtige graphics zijn ook toegepast op de inlegzolen. Goudfolie wordt gebruikt om de branding op de tong en de Adidas Superstar Heren rond de zijstrepen te printen, die ook op het zwarte paar te zien is. De verfspatten op het zwarte paar omarmen een aardser kleurenpalet van legergroen en beige, samen met Fox Orange dat specifiek is aangebracht op de vlekken op de voorvoet. In plaats van een volledig zwarte benadering, zijn de shell-toe en tussenzool gemaakt van wit rubber. Dit creëert een uniek alternatief zonder direct tegengesteld te zijn aan de witte colorway.

  Als het gaat om de Adidas Superstar Dames, voelt het alsof we alles hebben gezien, terwijl dat helemaal niet zo is. Ondanks de ongelooflijke hoeveelheid inventieve arrangementen die al opgedoken waren, blijft de klassieker uit 1969 op de een of andere manier in staat zijn creativiteit te testen met nieuwe releases. Voor twee aankomende ontwerpen gebruikt de Three Stripes gedurfde, suède spatborden om een verder eenvoudige body te versterken.

  • 2190 posts
  June 9, 2022 12:46 PM +0430

  Big thanks for the useful info.사설토토