Forums » Support

Adidas Superstar Goedkoop

 • March 25, 2022 12:55 PM +0430

  [Image: an298.jpg]

  Adidas Superstar Heren begint met een wit-op-witte colorway. De kap kleedt zowel de onder- als de overlays, die respectievelijk afwisselen tussen glad leer en krokodillenleer. Branding is even bescheiden en bestendigt de minimale, high fashion look waar het ontwerp duidelijk naar streeft.

  De Adidas Superstar Dames heeft in 2020 zijn 50-jarig jubileum gevierd en heeft een aantal van zijn tegenhangers in de eerste vier maanden van het nieuwe jaar in de schijnwerpers laten staan. Onlangs is het shell-toe-voorstel echter naar voren gekomen in een andere variant, de Workshop 1 (WS1), wat suggereert dat het klaar is om in de tweede helft van 2021 meer aandacht te trekken.

  Ondanks dat ze bekend staan om hun 'bootlegs' van schoenen, heeft A Bathing Ape nog steeds samenwerkingsrelaties onderhouden met mensen als Reebok en adidas. Dit jaar verkleden ze zelfs de
  geliefde Adidas Superstar Goedkoop en voegen motieven toe aan het BAPE-DNA. Gemaakt om het 50-jarig jubileum van het silhouet te herdenken, ziet de capsule
  de Adidas Superstar Verkoop op twee dramatisch verschillende manieren getint. De eerste, die trots pronkt als de hoofdrolspeler, neemt een zwaar ingetogen kleurenschema aan. Het witte en zwarte leer bootst dat van bestaande paren na, met de zijkant ook vrijwel ongewijzigd.

  • 2190 posts
  June 9, 2022 12:46 PM +0430

  Big thanks for the useful info.사설토토