Real Madrid voitti kaikki vaikeudet

  • Real Madrid 2-1 voittaa Pariisin Mestarien liigan puolivälierissä, Zinedine Zidane sanoi erittäin tyytyväisenä kilpailun tuloksista, Erittäin tyytyväinen pelaajien suorituskykyyn. Jalkapallo Pelipaidat Zidane sanoi: " Olemme voittaneet kaiken ja jatkamme, Pyrimme saavuttamaan tavoitteemme. Tämä ryhmä on aina ollut. "

    Tietoja omasta aloitusvalinnastaan, Zidane sanoi: "Meillä on jokainen pelaaja, Valitsin yhdeksäntenä. He soittivat hyvin ja koulutettiin hyvin. Haluan kiittää pelaajaa. Pelin alusta he pelasivat hyvää ja keskittynyttä peliä. On erittäin tärkeää lyödä tällaista suorituskykyä. Voitimme vaikeassa kurssissa. Kuten jo ensimmäisellä kierroksella, olemme erittäin tyytyväisiä ja erittäin tyytyväisiä. "

    Päätöksestä korvata Bell, Real Madrid Zidane sanoi Bell ymmärtää tällaisen järjestelyn, Hän sanoi: "Olen varma, että hän haluaa saada enemmän peliaikaa, Mutta meillä on paljon pelejä. Paidat Real Madrid jatkaa esitystä nyt. Mielestäni jokainen pelaaja on erittäin tärkeä, Luulen niin, Real Madrid Bell on yksi niistä. Älä huoli, ettei hän alkanut tätä jaksoa Koska hän saa peliajan. "

1 comment
  • Monday12 Monday12
    Monday12 Monday12 2018721...  more
    July 21, 2018