Sanchez kan hjälpa Manchester United att vinna Champions League

  • Manchester United stjärna Lu - Makari sa, Sanchez kan hjälpa Billiga Fotbollströjor Manchester United att vinna Champions League den här säsongen. I januari i år byter Sanchez och Makhtapa klubbar, Han gjorde sin egen Manchester United-boll i rundan mot Huddersfield. Makali, som spelade för mer än 400 utseende på United, sa: Att underteckna Chiles landslag kan vara en vändpunkt för klubben.

    Han sa till mål: " Sanchez för laget att ge större konkurrens i alla positioner, Alla tränare kommer att berätta för dig att det här är en bra sak, Detta kan aktivera andra människor, Också gav oss en större chans i Champions League. Innan det inte blir för många Manchester United-fans tror vi kan vinna Champions League, Men att signera Sanchez denna nivå av spelaren kan vara säsongens vändpunkt. "

    " För att vara ärlig spelade Manchester United sig bra innan han undertecknade honom, Men Manchester United behöver en hagelgevär, han kan vara vad vi behöver. Jag vet att människor alltid pratar om Sanchez lön, Men med tanke på att han inte spenderar Tröjor Manchester United penny transfer fee, Affären är billigt just nu. Så jag tycker att det här är en bra affär, Han kan göra att Manchester United har större chans att gå vidare i Champions League. "

1 comment
  • Monday12 Monday12
    Monday12 Monday12 2018721...  more
    July 21, 2018