Er den mest magtfulde konkurrence for Frankrig?

  • Verdensmesterskabet i Rusland i 2018 er virkelig øje. Den afrikanske fodboldhold har mistet alle fem hold og savnet de 16 bedste hold. Det populære tyske hold, der vandt mesterskabet, var den sidste i gruppestadiet. Den mest beklagelige ting for fansen er fodboldbanens arrogance. Billige Fodboldtrøjer Messi og Ronaldo kunne ikke mødes på scenen af verdensmesterskabet i Rusland.

    Opstillingen af Brasilien i denne VM er meget stærk. Næsten alle fra de europæiske giganter. Den mere pragmatiske Neymar er meget stærk med andre spillere, Offensiv og defensiv, og i modsætning til andre sprængningshold, Det brasilianske hold trådte ind i VM 16 med de første 2 sejre og 1 træk af E-holdet. Et sådant stabilt og spændt brasiliansk hold kan beskrives som favorit til denne verdensmesterskab.

    Ud over det fem-stjernede brasilianske hold, Det franske hold, der eliminerede det argentinske hold er også meget mester. Den samlede værdi af de franske holdets spillere overstiger 1 mia. Euro. Hovedtræner Deschamps er en erfaren gammel træner. Der er top stjerner som Gleizman, Mbape, Giroud, Dembele og Bogba. De mest iøjnefaldende stjerner i det Trøje Frankrig hold, Utvivlsomt den 19-årige geni fodboldkongen Mbape, I konfrontationen med det argentinske hold scorede han to mål for at bryde Argentina's herlighed. Feltet ændrer sig hurtigt. Jeg håber, at både Brasilien og Frankrig kan bringe spændende kampe. Der er ingen fortrydelse i denne verdensmesterskab.