Spaniens skufferum

  • Spanske medier påpegede det Lopetji besluttede at skifte til Real Madrid Billige Fodboldtrøjer i starten af VM. Dette svækkede sin position som leder af det spanske landslag. Samtidig lavede det også landsholdet, som oprindeligt havde tegn på adskillelse, endnu mere ustabil.

    Real Madrid annoncerede pludselig, at Lope Teji vil tjene som holdets træner. Det forårsagede et stort chok. Den spanske radiostation afslørede det Efter nyheden af nyhederne, den spanske fodboldforening formand Rubiyares Selv overveje den øjeblikkelige afskedigelse af Lope Teji. Og spanske medier pegede også på det Real Madrid annoncerede pludselig, at Lope Teji har tjent som holdets træner. Det spanske landshold eksploderede. Under Lope Teji, Det spanske landslag viste tegn på genopretning. Men han besluttede nu at annullere kontrakten med landsholdet.

    I tilfælde af den kommende VM, Den spanske fodboldforbund anser Lopetji's træk som svig. De er bekymrede over, at det spanske landshold også vil blive påvirket. Manu Carreno afslørede: "Hvis du siger, at Real Madrid ikke er autentisk, Naropetti er endnu værre. Hans beslutning udløste den Trøje Spanien landsholdets træningsbase. "