AC Milan og Juventus vinder muligheden for at åbne fem fem

  • Lokal tid på onsdag, Finalen i den italienske Cup vil være mellem Juventus og Milano. Billige Fodboldtrøjer Juventus midtbanespiller Pjanic sagde før kampen, Begge sider af spillet har lige chancer for at vinde mesterskabet.

    Hvis du kan slå AC Milan, Juventus håber at vinde Serie A og Italian Cup mesterskaberne for fjerde år i træk. Pianic fortalte Italiens nationale tv-station, " Det er meget vigtigt for os at vinde den italienske Cup. Hvis vi kan gøre det, vil vi oprette en ny rekord, Men Juventus ønsker at lave optegnelser. "

    " AC Milan er ikke et godt hold. Trøje AC Milan klarede sig godt, og Gattuso gjorde det muligt for holdet at finde en balance. Man kan sige, at chancen for de to sider at vinde er 50 til 50. Alt afhænger af, om vi kan gøre noget ekstra, For at sikre, at sejrenes balance har tendens til os. AC Milan er opsat på prøvesmagning igen. Og vi ønsker at bringe mesterskabet i den italienske Cup tilbage til Turin igen. Jeg forventer, at dette skal være en fin finale. Vi ønsker at vinde alle mulige mesterskaber. Vi er allerede ude af Champions League. Udsigten til at vinde ligaen er fremragende. Den italienske Cup er en anden mester vi kan kæmpe for. "