├śnsker at bringe Arsenal tilbage til Champions League

  • Anden runde af EU-finalen semi-finale kamp starter. Arsenal afsted scenen med Atletico Madrid. På grund af den manglende håb i ligaen, UEFA Champions League er den eneste chance for, at Billige Fodboldtrøjer Arsenal kvalificerer sig til Champions League. Før kampen blev Wenger interviewet. Det er også vigtigt at understrege, at at få Champions League-kvalifikationen er meget vigtig for holdet. Jeg håber også, at Arsenal vil stå for denne sidste post.

    Wenger sagde: " Jeg håber at gøre mit arbejde godt. Jeg mener, at hvis en person er i sin stilling, Du skal gøre dit bedste. Dedikeret al loyalitet og energi. Jeg vil gerne fokusere på Arsenals arbejde, Indtil den sidste dag. Da mit arbejde i Arsenal sluttede, Jeg vil tænke på, hvor jeg vil gå næste gang. Men nu vil jeg bare afslutte min kærlighedshistorie med Arsenal. "

    Arsenal og Atletico tog en 1-1 draw i første runde, Atletico scorede mål væk. Det betyder, at Arsenal skal være mere aktiv i udeholdet. Wenger sagde: " Vores behov er meget klare. Trøje Arsenal ved, at vi skal score. Vi skal forblive positive. Det eneste, som Arsenal ikke ved, er, om Atletico vil gøre det samme. Eller de bruger den modsatte måde, Vær mere forsigtig og ramt vores kontrast, Dette er også hvad Arsenal skal håndtere i spillet. "