Hvilken af Europas Golden Boots og World Cup han vælger?

  • Opgaven til Barcelona i sæsonen kan siges at være ved at blive afsluttet. Efter at have vundet King's Cup sidste weekend, De behøver kun 1 point for at sætte La Liga-mesterne i posen. I dette tilfælde Billige Fodboldtrøjer Barcelona Messi vil være i det næste spil, Vil du hvile tidligt for at forberede sig på VM?

    Denne sæson er en anden træt sæson for Messi. Han ledede Barcelona i en ubesejret rekord i La Liga. Kan vinde den dobbelte krone Messi kan siges at være den første helt på banen. Hvis intet uventet sker, I denne uge kan Barcelona vinde La Liga mesterskabet. Deres sæson vil blive afsluttet. Alligevel, Messi kan stadig ikke have for meget hviletid.

    For Valverde, Den næste sværeste opgave er at arrangere udseendet af Trøje Barcelona Messi. VM i sommer er af stor betydning for Messi. Han skal være fysisk klar til VM. Men i konkurrencen om europæiske Golden Boots denne sæson, Bass Messi har endnu ikke udnyttet. Han scorede faktisk 2 færre mål end Salar i ligaen. Scorede 29 mål og rangeret andet i overensstemmelse med Immobile. I denne situation Valverde skal planlægge godt. Det var at score mål for Barcelona Messi. Eller lad ham hvile mere? Dette afhænger også af Basa Messias ønsker.