Manchester United spiller holdning er ikke noget problem

  • Manchester United tabte 1-2 til Sevilla, Champions League blev elimineret. Efter kampen modtog Billige Fodboldtrøjer Manchester United træner Mourinho interviewet. Han talte om hans syn på spillet.

    Mourinho sagde: "Jeg tror det første mål er altid vigtigt i denne form for spil. Ikke alene er resultatet af den første runde uafgjort, Det vil også påvirke retningen af spillet. Vi forsøger at bevare aggressivitet og styrke fra første øjeblik. Jeg kan også finde nogle ligheder med kampen mod Liverpool i sidste uge. Men vi scorede ikke denne gang. Sevilla kontrollerede gradvist bolden De styrer spillet med stor tillid. Derudover er der ikke noget stort problem i første halvår. Vi har også en god chance for at score i anden halvdel. Men de avancerede bolden og alting ændrede sig bagefter. Efter at de scorede det andet mål, Det er næsten umuligt at kvalificere. "

    Mourinho insisterede på at holdets holdning var fint. Han sagde: "Dette er fodbold, Dette er livet, Manchester United tabt. Det er en ny dag i morgen. Manchester United har ikke tid til at se et spil. Vi skal fortsætte med at arbejde Trøje Manchester United har også en vigtig kamp på lørdag. "