Liverpool er meget vigtigt i de kommende måneder

  • I den netop afsluttede Champions League 1/8 finale andet ben match, Selvom Liverpool 0-0 trækker Porto, Imidlertid er Liverpool stadig en total score på 5-0 stor fordel ved afskaffelsen af Porto, Skaf billetter til Champions League 8. Konkurrence Efter Billige Fodboldtrøjer Liverpool-kaptajnen Henderson accepterede medieinterviewet.

    Henderson sagde i et interview efter spillet: " Det er vigtigt, at vi kvalificerer os til næste runde af Champions League knockout. Dagens spil er vi selvfølgelig hjemme kæmper for at vinde spillet, Men i dag skal man sætte pris på udførelsen af Porto-spillere, Fordi de spiller godt i dag. De næste par måneder for holdet er meget vigtigt, Vores team skal sparke som før, Resultatet afgøres af os. "

    Spurgt, om han ville have Liverpool til at møde England i de næste kvartfinale i Champions League, Henderson sagde ærligt: "Det er ligegyldigt, de er meget gode hold, Uanset hvilket hold vi står over for næste, er vi alle klar til at gå. Trøje Liverpool håber at fortsætte denne indsats, At opnå noget, der tilhører Liverpool. Holdets holdning i dag er stor, Desværre scorede Liverpool ikke, Et sådant resultat uden skyldige holdkammerater, Deres holdning på retten er korrekt. "