Ingen indsigelse mod afspilleren vil blot beskytte afspilleren

  • Ikke for længe siden, Real Madrid og Athletic Bilbao Billige Fodboldtrøjer målmand Kepa gik meget tæt på, Sidstnævnte endte endda den fysiske undersøgelse af Real Madrid, Men på grund af Zidans modstand, Kepapo valgte endelig at konkurrere med Athletic Bilbao. På en pregame pressekonference i King's Cup mod Leganes, Real Madrid Zinedine Zidane redegjorde for dette spørgsmål.

    Zidane sagde: " Hvis der er nogle ændringer i strategien for klubber og trænere, I juni kan alle spillere komme. Men min ide med klubben er ikke at lave for mange ændringer. Jeg hørte nogle kommentarer siger Den endelige sejr er mig, Denne erklæring gjorde mig sur. Min daglige bekymring er min spiller, Jeg er ligeglad med andre ting. Jeg vil ikke tale om spillere, der ikke tilhører Real Madrid, Nogle gange siger nogen Resultatet viste mig. "

    Zidane sagde, at han ikke målte mod hvem, " Real Madrid ved, at hans hold målmand er den vigtigste, Hvis du kan spille en aktiv rolle, Real Madrid kan gøre nogle vigtige præstationer. Min rolle er at beskytte mit hold, De er Real Madrid spillere. Jeg har ingen indvendinger mod Kepper, Ingen modstand mod Trøje Real Madrid spillere. Jeg har aldrig modsat nogen. "