blive kaldt Jose landsholdstrøje

  • Guardiola forsøgte hjertelige mennesker kan kalde ham "Billige Fodboldtrøjer", melon smuk men kan ikke sætte pris på det, fordi derhjemme han mest kan lide at blive kaldt "Jose (Jose)".

    Dette er faderen Valenti Guardiola udsat materiale, han sagde, at familien ikke kaldes melon smuk "Pep". "Derhjemme, vi kalder ham Jose, ingen kaldte ham Pape. En dag han og hans mor sagde, jeg er hjemme, Jose køb fodboldtrøjer."

    Guardiola fulde navn er "Josep Guardiola Sala", Trøjer er Josep intimitet forkortelser, Sala er moderens efternavn, men nu ser det ud, melon smuk selv om den "Pep" var hvad der føles som en generel, og mere villige til at blive kaldt Jose landsholdstrøje.

    I denne henseende, de britiske medier spøgte, at det ser ud, "Jose" navn 24 timer i døgnet i begge ører melon smuk, hans familie kaldte ham, mens på arbejde, en af ​​hans rival Jose Mourinho er også den navn ......

    Faktisk Jose Mourinho og Guardiola Jose, eller differentieret. Den portugisisktalende Jose, udtales "rod tyv (tyvene fire toner)", er det ofte oversættes som "Jose", spansk udtale var "brøl Sei (Fodboldtrøjer)", oversættes som "Jose". Men skrevet på papir, du virkelig har, mig jeg har dig dum kunne ikke fortælle, nogle mennesker siger denne verden er faktisk en vens kæreste tidligere liv, så at se, selv de navne er ramt med Mourinho og Guardiola, er virkelig en kamp i himlen endnu billige fodboldtrøjer med tryk.