Dortmund håber at købe ud Baschaya

  • Ifølge rapporter, Billige Fodboldtrøjer Selvom Chelsea ikke har Fodboldtrøjer Dame Champions League til at spille næste sæson, Kanter ønsker også at blive på holdet.

    Paris kigger allerede på den 27-årige Kanter. Hans franske landsholdsmedlem Mbappe sagde det også Kanter er den spiller, der skal underskrives af Grand Paris. Men Kanter havde en god tid i London.Trøjer Han havde ikke til hensigt at forlade holdet.

    I sommer sælger Chelsea mange overflødige spillere. Efter dårlig præstation denne sæson, De ønsker at genopbygge holdet. Imidlertid er Kanter stadig i Chelseas fremtidige holdbyggingsplan. Det er rapporteret, at hvis Fodboldtrøje Chelsea er villig til at lytte til citater, Drinkwater, Bakayoko og William forlod ikke deres hjem. Derudover har de fremtidige udgaver af Chelsea Azar og Kurtova ikke været afgørende. Det er rapporteret, at West Ham er meget interesseret i Drinkwater.Fodboldtrøjer De ønsker at byde på 30 millioner pund. Dortmund håber at købe ud Baschaya. Hans værdi er omkring 45 millioner pund.