Nova tehnologija i pravilno odabrani materijali

 • Nogometni Dresovi predstavljaju simbol nacionalnog identiteta, ljubav i podršku određene nogometne reprezentacije. Svaki nogometni dres donosi jedinstvenu priču iz različitih zemalja, a njihove boje i uzorci inspirirani su bojama državnih zastava ili grbova. Izgled različitih logotipa i detalja na nogometnim dresovima jedan je od najuzbudljivijih područja grafičkog dizajna.

  Osim profesionalnih nogometaša koji predstavljaju svoju zemlju, tu su i obožavatelji koje nogometni dresovi inspiriraju da se identificiraju sa svojim omiljenim nogometnim timom, a ponekad i svojom zemljom. Osim dizajna, vrlo važan dio svakog nogometnog dresa je tehnološka inovacija koja igračima pruža najbolje performanse, prozračnost, a dizajneri su počeli koristiti i ekološki održive materijale.

  Nogometni dresovi uglavnom se izrađuju od prozračnog materijala kao što je poliester,Dresovi a nova tehnologija omogućila je visoku prozračnost tako da se znoj s kože prenese na vanjski dio dresa, gdje brže isparava i ne smeta igraču. Također, na dijelovima tijela na kojima se stvara najviše topline, kao što su primjerice pazusi, nalaze se laserski rezane rupe i mreža, koje tim dijelovima osiguravaju dodatnu prozračnost.

  Danas se dresovi prave od recikliranog poliestera koji je napravljen od recikliranih plastičnih boca,Dres a za svaki dres korišteno je čak 18 recikliranih plastičnih boca. Ovim se recikliranim poliesterom nastojalo smanjiti potrošnju energije u proizvodnom procesu, što je uspjelo za čak 30 posto u usporedbi s korištenjem običnog poliestera! Nova tehnologija i pravilno odabrani materijali svakom igraču omogućuju široki raspon pokreta i udobnost.

   

1 comment
 • Monday12 Monday12
  Monday12 Monday12 2018721...  more
  July 21, 2018